El grup Godó ha introduït diversos canvis en alguns dels seus càrrecs directius aquest octubre. Destaca el nomenament d’Òscar Nogueira com a nou director de 8tv en substitució d’Albert Rubio. Fins ara Nogueira era cap de programació de TV3, càrrec que exercia des de març de 2008. Anteriorment també havia estat cap del departament d’audiències i anàlisi a la cadena pública, on es va incorporar el gener de 1996.  

Per altra banda, tal com havíem avançat fa un mes, el fins ara director general de La Vanguardia, Pere G. Guardiola, és el nou director general comercial de Godó i Publipress Media en substitució de Manuel Ferrer, que va decidir plegar. A Guardiola el substitueix Òscar Ferrer, fins ara director de màrqueting de La Vanguardia. Finalment, Cristóbal Paus s’incorpora al grup com a nou director de Recursos Humans.  

Godó explica que els canvis es produeixen en el context d’un sector de la comunicació en “constant evolució”, la qual cosa provoca que els mitjans “requereixin canvis organitzatius per afrontar els nous reptes informatius i potenciar la competitivitat”.