La setmana passada van ser acomiadats de Gol TV set treballadors, just deu dies després de què plegués qui havia estat director de la cadena des de la seva creació, José Joaquín Brotons. Les sortides formen part d’un pla d’ajustament que busca garantir la viabilitat de la cadena i que també afecta els desplaçaments dels redactors als camps de futbol.

A banda dels set acomiadaments, entre els quals hi ha algun comentarista, a principi de temporada ja s’havia deixat de comptar amb fins a sis de les veus de col·laboradors que comentaven els partits que emet la cadena de pagament, entre ells els exjugadors catalans Antonio Pinilla i Jordi Lardín.

Tot i que Brotons va assegurar quan va plegar que ho feia per “la necessitat d’afrontar nous reptes”, i malgrat afirmar que la seva relació amb Mediapro “ha estat sempre magnífica i ho seguirà essent”, les baixes han fet augmentar els dubtes sobre les vertaderes raons de la seva dimissió.

Davant dels recents acomiadaments, Daniel Martin, comentarista de matxs de la lliga francesa del qual es va prescindir a principis de temporada, va ser el més bel·ligerant a Twitter, acusant directament els directius de Gol TV d’una mala gestió –va vaticinar que “els portarà a la ruïna”– i demanant la dimissió de Jaume Roures. “No han tingut ni deferència ni tracte humà cap als treballadors. Es mereixen el pitjor”, va afirmar l’antic comentarista.

Mediapro posa en marxa un web per veure partits online

L’acomiadament de set treballadors gairebé ha coincidit amb la posada en marxa de Gol Stadium, un web per veure partits de futbol de competicions estatals i internacionals en streaming, tant en directe com a la carta. El nou web també s’ha dissenyat pensat per suports com l’iPad o l’iPhone.

El preu d’aquest servei és de 14,99 euros al mes, que inclou 115 partits a la carta al mes, a més de continguts de Gol TV. Els que ja estiguin abonats al canal premium de Mediapro, podran accedir a Gol Stadium per 4,99 euros al mes. A banda, hi ha tarifes diàries de 7,99 euros que permeten un accés a tots els continguts i partits del dia escollit.