Durant els propers dies, Gol Televisión tallarà el senyal a 9.548 locals públics que fan un ús il·legal de la cadena, ja que haurien de contractar el servei Gol Bar i no el servei destinat a particulars, que és el que utilitzen tots aquests establiments. Gol TV ha anunciat aquest dilluns que els seus serveis jurídics i comercials han recopilat informació i proves documentals de les infraccions.

En cas que els locals públics afectats no regularitzin “voluntàriament” la seva situació, Gol TV els tallarà el senyal i obrirà un procés judicial on es demanarà l’import de tots els mesos que l’establiment ha estat abonat il·lícitament i una indemnització per danys i perjudicis.

El passat 5 de maig, Gol TV va anunciar que ja havia tallat el senyal a 7.438 locals públics a tot l’Estat. Catalunya encapçalava el nombre d’establiments s’havia actuat amb 1.054, seguida d’Andalusia amb 988 i Galicia amb 877. Al País Valencià van ser 603, mentre que a les Illes Balears, 204.

Gol Bar es distribueix a través de la TDT Premium i dels operadors de cable Euskaltel, Telecable, R i Ono, i IPTV Imagenio.