Els 20,4 milions d’aportació extraordinària del Govern a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha estat molt ben rebuda pel director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, qui celebra que es pugui evitar el “daltabaix” que suposava el canvi de criteri d’IVA per a la televisió i la ràdio públiques.

“És el moment que des de la CCMA procedim a renovar Mònica Terribas per dirigir El matí de Catalunya Ràdio la propera temporada”, assenyala Gordillo en una entrevista a l’ACN sobre la continuïtat de la periodista en el programa pal de paller de la graella de l’emissora. Segons ell, la renovació està avalada, entre d’altres, pel darrer EGM, on el programa va registrar el millor resultat de la seva història, amb 574.000 oients.

Saül Gordillo també és partidari de mantenir en la graella de la propera temporada propostes com Estat de Gràcia, Popap, el Catalunya migdia amb Òscar Fernández i Empar Moliner, o Tot costa, els quals “s’estan consolidant” i tenen “bona resposta” per part de l’audiència.

El director de l’emissora fa un balanç positiu dels canvis impulsats des de la seva arribada. “La ràdio és lenta, fa dos anys vam fer una sèrie d’apostes que estan tenint el seu reconeixement a l’EGM”, assenyala Gordillo.