Finalment, s’ha confirmat la tornada a Prisa d’Álex Grijelmo. En concret, l’expresident de l’agència Efe ha estat nomenat nou director de comunicació i desenvolupament de Prisa Noticias, la unitat de negoci que engloba totes les capçaleres impreses: El País, As, Cinco Días, Rolling Stone, Cinemanía o Woman.

Grijelmo substitueix José Manuel Calvo, que ha estat nomenat subdirector d’opinió d’El País. L’expresident de l’Efe s’encarregarà de potenciar el creixement dels productes de Prisa Noticias als principals mercats de llengua espanyola i portuguesa, i de reforçar l’expansió de les seves marques.

Álex Grijelmo, que va ser rellevat fa tres mesos de l’agència, anteriorment ja havia treballat a Prisa: el 1983 va entrar a El País, on va ocupar diversos càrrecs, i va ser responsable del seu llibre d’estil. El 1999, va dirigir els nou projectes de premsa local del grup, i el maig del 2002 va ser nomenat director general de continguts de Prisa Internacional, fins que va ser fitxat per Efe el 2004.