Hiberus Tecnología (del grup Henneo) i Digital Media News (que opera sota la marxa Xalok) han acordat fusionar les seves activitats en l’àmbit dels serveis tecnològics per a mitjans de comunicació i editors de contingut.

La unió s’ha plasmat en la creació de la plataforma Hiberus Media Labs, dedicada al desenvolupament d’eines tecnològiques per crear i gestionar continguts digitals.

“Aquesta fusió permetrà unir recursos, talent i coneixement per donar resposta a les noves necessitats i reptes que planteja un sector en contínua transformació com és el dels mitjans de comunicació i els nous editors de continguts a la indústria digital”, assenyala el director general d’Hiberus Media Labs, David Torres.

“Aquesta aliança possibilitarà la millora de la plataforma amb el desenvolupament de nous productes i serveis, aprofitant la força d’una companyia com Hiberus, amb més de 900 enginyers i amb un ecosistema d’empreses que fa ús de les més recents tecnologies com blockchain, big data, machine learning i intel·ligència artificial”, afegeix el director general d’Hiberus Tencología, Sergio López.

Entre els clients d’Hiberus Media Labs hi ha Clarín d’Argentina, El Tiempo de Colòmbia, Milenio de Mèxic, Lance de Brasil o El Comercio de Perú, a més de 20 Minutos, Diario de Navarra, InfoLibre, La Información i Heraldo de Aragón, entre d’altres.