Un bufet d’advocats en representació del setmanari ¡Hola! s’ha dirigit a la revista satírica Mongolia demanant la retirada dels quioscos del seu darrer número; la destrucció de l’estoc; la fi de la seva comercialització, reproducció o distribució via internet, i que es facilitin les dades relatives a les seves vendes, tot en un termini de 72 hores. Si no, obren la via a realitzar les accions legals que considerin.

Cremades & Calvo-Sotelo Abogados, que han fet la petició via burofax, acusa Mongolia de copiar el logotip d’¡Hola! en el seu número 19. De fet, la portada s’inspira en clau de parodia en el setmanari de premsa del cor, al qual rebateja com a Mong-Hola!, i mostra la infanta Cristina entre reixes, tatuada i, amb samarreta republicana.

“Després d’uns 20 dies en distribució i a quioscos, la revista ¡Hola! s’assabenta que la nostra publicació, amb un tiratge de 40.000 exemplars, amb la qual comparteix punts de venda i distribuïdors i de la qual molts dels seus periodistes han ressenyat la seva portada, li ha copiat suposadament el logo”, se sorprenien aquest dijous des de Mongolia.

La revista satírica acusa ¡Hola! d’“ingerència” i d’“atac manifest” a la seva llibertat d’expressió. Segons explica Mongolia, el seu editor i advocat, Gonzalo Boye, ja està preparant la resposta al bufet Cremades & Calvo-Sotelo.