El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha completat la renovació directiva del grup d’emissores amb quatre nous nomenaments. D’entrada, el periodista Jordi Borda (redactor d’esports a Catalunya Ràdio des de 1999) serà la mà dreta de Gordillo com a adjunt a la direcció. Per la seva part, Xavier Salvà (des de 2010 cap d’autopromoció i disseny musical) ha estat nomenat subcap de la nova àrea de continguts encapçalada per Santi Faro, la qual ha substituït la direcció de programes.

A banda, Laura Marín ha estat nomenada cap de producció i Montserrat Ollé cap de planificació, en una doble dependència de les direccions de les àrees de continguts i d’informatius de Catalunya Ràdio i de l’àrea d’organització i planificació de la direcció corporativa de gestió i recursos.

Marín era coordinadora de programes des de primavera de 2014, mentre que Ollé exercia des de 2004 com a cap d’atribucions i coordinadora de producció del departament d’informatius, responsabilitats que a partir del 2015 va sumar la planificació i producció. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram