L’emissora musical i cultural iCat arrenca dilluns una nova temporada marcada per la potenciació del programa despertador Els experts que presenten Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal. Per una banda, l’espai s’amplia en dues hores diàries, emetent 6 a 11 h (abans ho feia de 7 a 10 h).

A més, Els experts renova continguts i incorpora noves col·laboracions: Mariona Batalla, cantant del projecte Lildami; l’humorista i activista trans Març Llinàs; l’ex-APM? Sergi Vives, i el periodista Franc Lluís Giró. En el nou curs continuen col·laborant amb el programa l’activista cultural Estela Ortiz i el grup El Pony Pisador.

L’objectiu de la desena temporada d’Els experts és “abraçar la pluralitat, donant veu als protagonistes de les noves generacions i als temes que més els preocupen –ecologia, sexualitat, drets socials– i generant espais oberts a la diversitat”. Això sí, sense perdre de vista que l’entreteniment i la prescripció cultural són els pals de paller de l’espai.

Una altra novetat és que l’última hora del programa es podrà seguir en vídeo a l’Instagram Live del compte @elsexperts.

iCat des de Lleida

Una altra novetat de la temporada a iCat és l’emissió diària de tres hores de programació des de Lleida per a tot el país. En concret, de dilluns a divendres, de 15 a 18 h, Aran Mazuque presentarà la selecció musical iCatPlay des de la delegació de Catalunya Ràdio a la capital del Segrià. D’aquesta manera, agafarà el relleu de l’iCatPlay d’Ajo Casals i Josep Maria Palau des de Barcelona.