L’Associació Espanyola de la Radiodifusió Comercial ha nomenat Ignacio Soto (representant de Prisa Radio) com a nou president. Substitueix en el càrrec Ramón Osorio (Atresmedia Radio), qui ha estat el president en els darrers tres anys.

Els reptes de la patronal de les ràdios privades per als propers anys són guanyar pes i rellevància com a sector de cara a les institucions estatals i autonòmiques; la posada en valor de la ràdio com a suport comercial i mitjà de comunicació; la defensa dels seus interessos davant les entitats de gestió de drets d’autor, i la lluita contra la pirateria, va assenyalar Soto en l’assemblea general de la setmana passada.

Per la seva part, Osorio va criticar “‘la falta d’ajudes al sector, des de l’inici de la pandèmia provocada per la covid-19, per part del Govern central, en contraposició amb el que està passant en altres països de la Unió Europea”.

En l’assemblea general, l’AERC també va aprovar el nomenament de Julián Velasco com a nou secretari general de l’entitat. Substitueix Javier Agustí, qui ha exercit el càrrec durant set anys.