El grup Imagina ha acordat una operació de finançament amb deu entitats per un valor de 355 milions d’euros amb venciment el 2015. L’operació ha de permetre “invertir en la seva expansió internacional incrementant la seva presència en mercats amb major dinamisme”, assenyala el grup en un comunicat.

Els darrers mesos, Imagina ha incrementat la seva activitat en diferents mercats a través de les seves delegacions a Qatar, París, Miami, Rio de Janeiro, São Paulo, Quito, Lima, Buenos Aires, Xangai, Hong Kong i Singapur.

Abans de tancar el nou finançament, els socis del grup van acordar una ampliació de capital de 25 milions, aportats pels accionistes de manera proporcional a la seva participació: Mediapro i Globomedia, el 51,3%; Torreal, el 17,1%; WPP, també el 17,1%, i Televisa, el 14,5%.

Les deu entitats financeres que han dotat de finançament el grup, són CaixaBank, l’Institut Català de Finances (ICF), Banc de Sabadell, Royal Bank of Scotland, Banesto, Banco Espirito Santo, Espirito Santo Investment, Banco Popular, Bankinter i Citibank.