La nova directora general de Ràdio i Televisió d’Andorra serà Imma Jiménez, qui assumirà el càrrec el 16 de gener, un cop es publiqui el nomenament al Butlletí Oficial del Principat. Aquest va ser aprovat dimarts pel Consell de Ministres a proposta del cap de Govern, Xavier Espot.

Imma Jiménez ocuparà la vacant deixada el 31 de desembre per Xavi Mujal, qui va renunciar al càrrec per incorporar-se com a nou director adjunt de Catalunya Ràdio.

Fins ara Jiménez era directora adjunta de la companyia elèctrica andorrana FEDA, tot i que actualment tenia una excedència. Espot n’ha destacat el seu recorregut en el sector públic, la vocació de servei i l’experiència en la gestió de les persones.

Imma Jiménez ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria a FEDA, on es va incorporar el 2004 i ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat. També ha format part dels consells d’administració de la companyia elèctrica, Andorra Telecom, CTRASA i CIESA. A més, durant un parèntesi d’un parell d’anys (2015-2017) va deixar l’empresa per ser directora general d’Andorra Desenvolupament i Inversió.