El periodista Iñaki Garay, que a l’estiu es va reincorporar a Expansión després d’uns anys d’excedència, ha estat nomenat director adjunt del diari econòmic. D’aquesta manera, el mitjà passa a tenir tres directors adjunts amb Martí Saballs i Manuel del Pozo.

Garay participa amb l’equip de direcció d’Expansión en el desenvolupament de continguts, la seva elaboració i en noves iniciatives i desplegaments informatius, i també realitza anàlisis d’actualitat econòmica i política, i col·labora en la realització de fòrums econòmics impulsats per la capçalera.

Iñaki Garay va iniciar la seva trajectòria professional a la delegació del País Basc d’Expansión el 1987, i el mateix any es va traslladar a la redacció de Madrid. El 2002 va ser redactor en cap del suplement dominical Nueva Economía d’El Mundo, i sis mesos després va tornar a Expansión com a redactor en cap d’opinió.

De 2003 a 2005 va ser director del diari econòmic, i posteriorment va passar a director de redacció fins al 2012, quan es va incorporar a Adif com a director de comunicació. El 2017 es va incorporar a Renfe com a director de comunicació i marca.