L’editora Interempresas Media va adquirir fa un parell de setmanes les publicacions tècniques Rotación i Tecnogarden, de Grupo TPI. D’aquesta manera, persevera en la seva estratègia de creixement en el sector de la premsa professional amb noves incorporacions al seu extens catàleg.

“Aquesta és una nova fita en l’objectiu d’Interempresas Media per ampliar la seva oferta comunicacional a nous sectors, en els quals bolcarem la nostra experiència de més de 30 anys al món de l’edició tècnica especialitzada i tot el nostre arsenal de recursos multimèdia i multicanal, sempre al servei de les empreses i dels seus professionals”, apunta Albert Esteves, director general i principal accionista de Nova Àgora, grup al qual pertany l’editora.

Els equips de redacció i de comercial de Rotación i Tecnogarden s’han incorporat a la nova delegació a Madrid d’Interempresas Media.

L’adquisició de les dues capçaleres se suma a les recents de FuturEnergy i Futur Enviro de l’editorial Saguenay, i Ascensores y Montacargas, Pavimentos y Revestimientos, Sanitarista’s, Industria de la Pintura, Sólo Pintura i Menaje de Mesa y Cocina abans editades per SBN Prensa Técnica.

Interempresas Media publica actualment més de 70 revistes impreses, 90 canals sectorials en línia, i més de 250 butlletins especialitzats al mes.