La periodista Iria P. Gestal ha assumit aquest mes la direcció editorial del diari digital Modaes. Substitueix Pilar Riaño, que ha dirigit el mitjà i el grup editorial al qual pertany, Cinnamon News, des del seu naixement, 2009 i 2014, respectivament. Ara s’ha desvinculat del projecte després de fitxar per Mango com a directora de comunicació externa i relacions institucionals.

Gestal liderarà el digital especialitzat en informació econòmica del negoci de la moda juntament amb Christian De Angelis, cofundador de Modaes i de Cinnamon News, que assumeix les funcions de director general del mitjà i de conseller delegat del grup.

Iria P. Gestal es va incorporar a Modaes el 2017 com a redactora, i des de 2017 exercia de redactora en cap. A més, des de principis de 2019 és la coordinadora de continguts de Cinnamon News, grup que també edita Palco23, EjePrime i PlantaDoce.

La periodista apunta que en el nou càrrec té com a principal objectiu “mantenir una qualitat periodística a l’alçada de les exigències i les necessitats dels professionals del negoci de la moda a Espanya, recollint un llegat d’èxit basat, com estarà també a partir d’ara, a la feina, la humilitat i un zel professional que han fet que Modaes s’hagi guanyat el respecte de bona part del sector”.

Per la seva part, Christian De Angelis, que relleva Riaño en el lideratge empresarial del mitjà i el grup editorial, ha manifestat que la nova etapa “suposa un repte per a tots els que fem Modaes, però també una oportunitat única per fer que un projecte nascut en plena gran recessió i que ha superat la duríssima crisi del Covid-19 es pugui solidificar i projectar a llarg termini”.

Prenent el llegat de Pilar Riaño com a punt de partida, el relleu al capdavant de Modaes és “la mostra més clara de la consolidació d’un projecte en el qual tenim una confiança absoluta gràcies a tres elements: un model editorial coherent i clar, un mètode periodístic guanyador i un equip de professionals que no deixarem passar l’oportunitat de demostrar la nostra obsessió per fer les coses bé”, subratlla De Angelis.