El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Jaume Domingo i Planas com a nou director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat. Substitueix Jordi Miró i Meix, que exercia el càrrec des de gener del 2011, i que al seu torn ha estat nomenat director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d’Empresa i Ocupació.

Jaume Domingo (El Vendrell, 1962), ha desenvolupat bona part de la seva vida laboral en l’àmbit municipal. Regidor a l’Ajuntament del Vendrell per CiU des de l’any 1991, ha ocupat diverses àrees, com medi ambient, serveis públics, esport, policia i governació, règim intern i convivència i civisme.

El nou director general del DOGC també ha estat conseller del Consell Comarcal del Baix Penedès (1999-2011) i diputat a la Diputació de Tarragona (2003-2007). Entre 2003 i 2011 ha presidit l’empresa municipal Aigües de Tomoví, i durant la darrera legislatura ha estat diputat al Parlament, vicepresident de la Comissió de Cultura i Llengua, i membre de la Comissió d’Igualtat de les Persones. Des de l’any 2008 és també el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.