Foto: Roberto Garver

El consell d’administració d’Atresmedia ha aprovat per unanimitat el nomenament de Javier Bardají com a nou conseller delegat del grup. El fins ara director general d’Atresmedia TV substitueix Silvio González, qui ha exercit el càrrec durant 14 anys, i que ha estat nomenat vicepresident executiu amb competències sobre projectes d’innovació i diversificació d’ingressos.

Atresmedia assenyala que el nomenament com a conseller delegat de Bardají, a proposta del president José Creuheras, garanteix la continuïtat del projecte estratègic del grup.

“Assumeixo amb responsabilitat i molta il·lusió aquesta nova etapa. Ho faig amb la tranquil·litat de comptar amb un gran equip professional i humà i enormement agraït per la confiança que el consell d’administració i el seu president han dipositat en mi per afrontar aquest gran repte”, ha assenyalat Bardají, qui ha volgut reconèixer la “gran tasca” realitzada pel seu predecessor. “En Silvio, amb qui he tingut la sort de poder treballar estretament durant aquests últims anys, ha estat un gran líder per a tots nosaltres i un referent a seguir per a mi en el futur”, ha dit.

Creuheras ha destacat que a Bardají “l’avala la seva excel·lent gestió” al capdavant del negoci televisiu. “Tinc la màxima confiança que amb el seu talent, dilatada trajectòria professional i capacitat de lideratge portarà Atresmedia a complir els objectius que ens hem marcat per als propers anys i a assolir noves cotes d’èxit”, ha afegit.

Trajectòria de Bardají

Javier Bardají és membre del consell d’administració d’Atresmedia des de fa tres anys, i exercia de director general d’Atresmedia TV des de 2010. Prèviament va ser director general de multimèdia i director de comunicació i màrqueting corporatiu del grup, on es va incorporar el 2003 com a director de continguts d’Antena 3.

Anteriorment, Bardají va ser adjunt al director general de l’àrea audiovisual de Vocento i director de coordinació editorial i relacions institucionals del mateix grup.

El 2002 va ser nomenat president executiu i conseller delegat d’Atlas, empresa de Mediaset, i amb anterioritat havia estat subdirector general d’afers corporatius del grup.

El 1990, Javier Bardají es va incorporar a El Mundo com a director de màrqueting i va participar en la posada en marxa i llançament del diari, restant al mitjà fins al 1995.