Jesús Carrera és el nou director general digital de Vocento, càrrec que compaginarà amb la direcció d’estratègia i gestió comercial de la comercialitzadora del grup. Carrera substitueix Cristina Martín Conejero, qui exercia el càrrec des de 2015, i que deixa Vocento per incorporar-se a Hearst com a consellera delegada.

Jesús Carrera va fitxar per Vocento el setembre de 2017 provinent d’Unidad Editorial, on va ser director d’estratègia i desenvolupament comercial. Al llarg de la seva trajectòria també ha estat soci i director responsable del desenvolupament de negoci de portals com Fanscup.com, Motofan.com, Auto10.com o mundoAnimalia.com del Grupo Intercom, i director general comercial de l’editora G+J, entre d’altres.

Per altra banda, Roberto de Celis assumeix la direcció general de classificats i negoci digital de Vocento. De Celis era director de negoci digital del grup des de 2012, i anteriorment havia estat director d’internet dels mitjans regionals, director general d’ABC.es, i director de desenvolupament comercial de Vocento.