Aquest dijous, alguns mitjans com Nació Digital i l’Ara.cat s’han fet ressò d’un suposat cessament de Joan Vall i Clara com a vicepresident d’Hermes Comunicacions, editora d’El Punt Avui. Segons ha afirmat el mateix interessat a Comunicació 21, res més lluny de la realitat: Vall i Clara continua com a vicepresident i número dos del grup gironí.

L’única novetat en l’estructura d’Hermes és el nomenament d’un segon director general, Pere Carreras, director de Rotimpres, que ha estat proposat pel mateix Vall i Clara. L’altra directora general continua essent Anna Maria Ribas.

Sobre les suposades males relacions amb el president d’Hermes, Joan Bosch, que haurien motivat el cessament, Vall i Clara ha assegurat que no hi té “cap problema”, a banda dels que puguin sorgir entre dues persones que es coneixen des de fa més de 30 anys.

Finalment, el vicepresident d’Hermes s’ha mostrat satisfet dels resultats de la fusió entre El Punt i l’Avui, que en la seva edició impresa ha superat en vendes El País i es col·loca com el tercer diari de Catalunya, mentre que el web s’ha situat com el segon digital en català.