Gairebé vuit mesos després de ser nomenada directora gerent de Prisa Revistas, Joana Bonet ha decidit renunciar. Segons informa el grup en un comunicat, la periodista lleidatana ha expressat la voluntat de deixar el càrrec per dedicar-se a “altres projectes professionals”.

Amb tot, Prisa ha demanat a Bonet que es mantingui com a consellera editorial per al llançament d’Icon, la nova revista masculina mensual d’El País, un projecte que, segons el grup, Bonet ha desenvolupat i dirigit “amb gran brillantor”.

Per substituir-la, Prisa ha nomenat Óscar Becerra, que en els darrers dos anys ha estat director general de desenvolupament de Condé Nast España i conseller editor de Conelpa, empresa que edita S Moda, el suplement dels dissabtes d’El País.

Becerra compta amb més de 20 anys d’experiència com a director i editor de mitjans de comunicació en empreses com Hachette, Zeta o Lagardère; ha llançat revistes com Quo, Emprendedores, Cuore i Be, i ha estat editor d’una trentena de capçaleres, entre les quals Paris Match, Photo, Woman, Télé 7 Jours i France Dimanche.