TV3 estrenarà a la tardor Zona Franca, un late show diari presentat per l’humorista i comunicador Joel Díaz Braña (APM?, El suplement, L’última hora del matí de Catalunya Ràdio). D’aquesta manera, la cadena pública recupera un format que anirà dirigit especialment al públic jove. Així, el nou programa també comptarà amb molta presència a les xarxes socials.

Zona Franca combinarà aspectes clàssics del late night (monòlegs, entrevistes, grup de música, esquetxos, etc.) amb l’humor irreverent i el to directe de Joel Díaz, que continuarà col·laborant a L’última hora del matí de Catalunya Ràdio.

A banda de Díaz, el nou programa comptarà amb altres actius del panorama actual de la comèdia catalana. I és que un dels objectius de Zona Franca és “acollir el millor humor català i, en paral·lel, servir com a viver dels nous còmics dels propers anys”, assenyala la cadena.

TV3 produirà Zona Franca en col·laboració amb Atomic Beat Media, una productora de nova creació orientada a l’entreteniment en televisió, OTT, ràdio i digital capitanejada pel periodista, director i productor televisiu Joan Rufas, ex-Minoria Absoluta.