El director i presentador de Salvados, Jordi Évole, ha estat distingit amb el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán en la categoria de periodisme generalista. El jurat de la novena edició del guardó ha decidit per unanimitat premiar Évole “pel seu treball en la renovació dels gèneres periodístics, l’aproximació sense complexes a una realitat, la de la crisi, i l’establiment d’una agenda informativa pròpia i socialment necessària”.

El periodista s’ha mostrat “molt feliç i aclaparat” per la distinció. “Aniré a Casa Leopoldo a celebrar-ho”, ha manifestat Évole via Twitter, que el proper diumenge 3 de febrer torna a La Sexta amb una nova temporada de Salvados.

Pel que fa al Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán en la categoria esportiva, feta pública al desembre, el guardonat és el periodista i escriptor anglès Nick Hornby, distingit “per haver sabut interpretar l’esport i un dels grans fenòmens socials del nostre temps [el futbol] amb grandesa, estil i creativitat”.