La tornada de Buenafuente a les nits de La Sexta sembla haver animat les graelles: Telecinco ha contraprogramat En el aire amb un magazín presentat per Jordi González que emetrà les nits de dimarts i dimecres. Així, després de mesos sense programes de late night a les televisions estatals (a causa de la crisi, però també per l’esgotament del format, amb intents de curt recorregut), des d’aquesta setmana hi ha dos nous espais que aposten de nou per aquesta fórmula.

El de Telecinco, presentat per González, duu per nom Se enciende la noche, i està produït per Cuarzo TV, d’Ana Rosa Quintana. El nou programa comptarà amb els humoristes Nene Futbolista i Begoña Guillén, l’actriu i vedette Pepa Charro (la Terremoto de Alcorcón) i els periodistes Elena Ortega, Pepa Peláez, Marta Márquez i Uri Sabat. Per l’espai també passaran col·laboradors habituals de la cadena com Carmen Alcayde, Boris Izaguirre, Luis Rollán i Belén Rodríguez.

Segons la cadena, ha decidit apostar per aquest espai després de la resposta dels especials Niños robados: ¿dónde están?, presentats per Jordi González, amb quotes de pantalla superiors al 20%. A més, amb Se enciende la noche, el periodista català torna a tenir un programa fix després del tancament a finals d’agost d’El gran debate.