El periodista català Jordi Pérez Colomé ha guanya la 10a edició del Premi José Manuel Porquet de periodisme digital pel seu blog obamaworld.es. El jurat del guardó, atorgat pel Congrés de Periodisme Digital d’Osca, considera que Pérez s’ha convertit en “una referència imprescindible” a l’hora d’analitzar la política internacional.

“Assumint un cert sentit del risc, ha estat capaç de donar claus periodístiques sobre el terreny sobre els grans temes i conflictes en els últims esdeveniments”, destaca el veredicte del jurat sobre Pérez, que és director adjunt de la revista cultural El Ciervo i professor a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El guardó es lliurarà en l’acte inaugural de la 13a edició del Congrés de Periodisme Digital, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de març a Osca.

El jurat estava format pel conseller de Presidència del Govern d’Aragó, Roberto Bermúdez de Castro; el director d’El Periódico de Aragón, Jaime Armengol; el director de Diario del AltoAragón, Javier García Antón; la cap d’informatius d’Aragón Televisión i Aragón Radio, Carmen Ruiz; el periodista de l’Heraldo.es, Óscar Nieto; el periodista José Luis Trasobares; la presidenta de l’Associació de Periodistes d’Aragó, Camino Ibarz; i el director del Congrés de Periodisme Digital d’Osca, Fernando García Mongay.