El número 53 de la revista d’excepcions culturals Benzina dedica la seva portada i un extens reportatge al director barceloní José Luis Guerín. Coincidint amb l’estrena de la seva darrera pel·lícula, Guest, la publicació repassa l’obra i la mirada única del cineasta.

També en aquest número, i sense deixar el cinema, David Caño presenta Ventura Pons per duplicat: per parlar de l’autobiografia que acaba de publicar Proa, i per l’estrena de la pel·lícula Mil cretins, basada en l’obra homònima de Quim Monzó.

El nou número de Benzina també inclou un reportatge sobre les activitats culturals de Salt; entrevistes amb el dramaturg i director Josep Maria Miró, i els músics Miquel Vilell de The Mighty Fools i Èric Vinaixa. A més, la publicació s’apropa  al nou llibre de Gerard Guix i a l’escriptor Ramon Pardina, a més de les propostes del Centre de Disseny DHUB de Barcelona i a l’obra de l’escultor Nei Albertí.

En aquest nou exemplar de la revista d’excepcions culturals s’incorpora una secció de fotografia de la mà de Carles Mercader. I com sempre, els habituals columnistes analitzen l’actualitat cultural catalana des de diferents perspectives: Lolita Bosch, Pablo Ley, Xavier Marcé, Ricard Biel, Lluís Tolosa, Albert Lladó Lluís Cabrera, Daniel Condeminas Lluís-Anton Baulenas, Vicenç Llorca i José Antonio Pilar.