El productor José Luis Moreno ha anunciat la posada en marxa d’un canal de televisió propi d’àmbit estatal que comptarà amb la inversió “dos grups de la comunicació mundial”. La primícia la va donar aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de la programació del Teatre El Musical, de València, que ha començat a gestionar.

Segons ell, fent pública la notícia se saltava “a la torera” la confidencialitat d’un acord ja segellat. Tot i que no ho va especificar, la nova televisió substituiria algun dels actuals canals de la TDT.

La nova cadena “probablement” estarà constituïda en dos mesos i podria començar a emetre al setembre.

Ensenyar a viure

La televisió de l’empresari i ventríloc estaria dedicada a “l’entreteniment amb lletres majúscules”, defugint la politització que diu hi ha en els actuals canals, amb una part de la programació dedicada a ensenyar el telespectador “a viure”.

Moreno va negar que vulgui fer un “manual de vida sana”, sinó programes perquè les persones entenguin la importància de viure sense “agressions” polítiques o socials. Segons ell, es tracta de continguts que funcionen “molt bé” en altres països.

Font: Agències