El periodista Josep Cuní dirigirà i presentarà un nou magazín a SER Catalunya a partir del 15 d’octubre, que s’emetrà de dilluns a divendres de 7 a 12 h. Així doncs, nou programa competirà en la franja d’Hoy por hoy de la SER estatal i, especialment, El món a RAC1 i El matí de Catalunya Ràdio.

Aquí, amb Josep Cuní neix amb “els valors d’una ràdio independent, plural i integradora, feta en català, que abordi l’actualitat des d’una perspectiva de proximitat”, assenyala la cadena en un comunicat.

El nou programa serà el pal de paller del projecte de la SER en català. D’aquesta manera, la cadena desdobla la seva oferta a Catalunya amb dues programacions simultànies, l’estatal en els dials habituals, i la catalana en les antigues freqüències d’Ona Catalana.

La graella de SER Catalunya es completa amb els programes Espècies protegides, Soroll, Hora 14, La graderia, El balcó, Què t’hi jugues!, Deixa’m tastar i Tot és comèdia, a més de les retransmissions esportives amb Moguts pel Barça, Moguts per l’Espanyol i Moguts pel Girona.

El fitxatge de Josep Cuní suposa el retorn del periodista a Ràdio Barcelona, on es va iniciar professionalment, després d’una llarga trajectòria a Catalunya Ràdio, Ona Catalana, COM Ràdio, TV3, 8tv i Cuatro, on realitza una sèrie de reportatges que s’estan emetent en l’actualitat.