El consell executiu del Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Josep Martí Blanch com a nou secretari de Comunicació. Martí és professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i és col·laborador de l’Avui, El Singular Digital i Expansión, a més dels programes l’Oracle, de Catalunya Râdio, i La caixa dels trons, de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya.

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, el 2008 va publicar l’assaig Ets de dretes i no ho saps. Crítica de la gran impostura catalana (Editorial Mina).

Expert en comunicació corporativa, el 2002 va fundar l’agència de comunicació Mapa Media, de la qual n’és director. Anteriorment, havia estat director de comunicació de la subdelegació del Govern espanyol a Tarragona entre 1996 i 1998 i havia treballat com a responsable de comunicació de la filial a l’Estat d’Schneider Electric.

De la Secretaria de Comunicació en depenen tres direccions generals: la d’Atenció Ciutadana i Difusió, la de Comunicació, i la de Mitjans Audiovisuals.