L’advocat barceloní Juan José Aizcorbe ha estat nomenat nou conseller delegat d’Intereconomía en substitució d’Alfredo Dagnino. Aquest, segons el grup, deixa el càrrec que exercia des de l’octubre passat per “petició pròpia” per dedicar-se a la presidència de la Fundació Intereconomía, de la qual vol potenciar el seu creixement en l’àrea cultural, acadèmica i de formació.

Aizcorbe és amic personal del president del grup, Julio Airza, de quan ambdós eren militants del Partit Poupular de Catalunya. El primer el va abandonar quan al partit van relegar Alejo Vidal-Quadras de la presidència.

Des del novembre del 2007, Aizcorbe era el director general de serveis jurídics i recursos humans d’Interecominía, grup al qual es va vincular tres anys abans com a assessor extern. Si ell ha estat la persona encarregada d’aplicar l’estratègia de remodelació dels darrers mesos, ara serà qui haurà d’impulsar el desenvolupament d’Intereconomía, consolidar la nova estructura multimèdia instaurada i potenciar el web, a més de crear i comercialitzar continguts, segons informa el grup.

En un comunicat, Aizcorbe destaca que té la missió “de generar continguts rellevants, informació 24/7 i desenvolupar noves fórmules de comercialització publicitària”, ja que considera que el model mediàtic-publicitari actual està “obsolet”.