El conseller delegat de Prisa, Juan Luis Cebrián, i el president de Sogecable, Manuel Polanco, seran nomenats consellers de Telecinco, el consell d’administració de la qual passaria de 13 a 15 membres. La seva elecció forma part de l’ordre del dia de la junta general extraordinària d’accionistes de la cadena, que se celebrarà el pròxim 24 de desembre en primera convocatòria, segons ha informat Telecinco a la Comissió Nacional de Mercat de Valors (CNMV).

Entre d’altres, la junta ha d’aprovar un augment del capital social de 36,7 milions d’euros per a l’adquisició de Cuatro. Aquest increment es realitzarà mitjançant l’emissió i posada en circulació de 73.401.870 accions ordinàries de 0,50 euros de valor nominal cadascuna.

La fusió, abans d’acabar l’any

Per altra banda, Juan Luis Cebrián, ha assenyalat que la fusió entre Cuatro i Telecinco haurà finalitzat abans de que acabi aquest any i s’ha mostrat confiat que el procés d’entrada del fons d’inversió Liberty en el seu accionariat “anirà molt bé”.

El grup Prisa celebrarà una junta general extraordinària d’accionistes aquest dissabte per permetre l’entrada del fons d’inversió nord-americà en el seu accionariat mitjançant un canvi d’accions i aprovar una ampliació de capital per captar entre ambdues 1.110 milions.

No obstant això, abans de participar al fòrum Spain Investors Day, Cebrián ha recordat que els accionistes de Liberty es reuneixen aquest dimecres per donar el seu consentiment a l’operació.