La periodista Julia Otero ha tornat al capdavant del programa Julia en la onda d’Onda Cero un cop superat el càncer que se li va diagnosticar el febrer de 2021 i que s’ha estat tractant durant aquest temps.

“Gairebé s’ha completat una volta al sol des de que vaig deixar d’estar enfront d’aquest micròfon d’Onda Cero. Sembla ahir, però han passat moltes coses, algunes fins i tot bones, encara que cal entrenar la vista i l’olfacte per distingir aquelles petites alegries diàries que es van creuant en el camí. Sempre n’hi ha, però hi ha una condició, cal estar sempre molt atents”, ha apuntat Otero en l’arrencada del programa.

“Quan es trepitja l’infern s’aprèn ràpid a celebrar la vida. I això és el que la ràdio ha d’intentar cada tarda: celebrar la vida, divertir, entretenir, fer pensar, acompanyar. I tocar una mica els nassos, això també”, ha afegit la periodista.

“Acaba de començar un any que tots volem que s’enlairi d’una vegada, sortir de la roda de hàmster en la qual estem des de principis de 2020. Veurem què tal arrenca i com l’anem retratant amb paraules i sons cada tarda”, ha reblat.

Des de que Julia Otero va anunciar que deixava temporalment la ràdio per seguir el tractament oncològic, la periodista havia participat esporàdicament al programa de manera breu. Aquest dilluns s’ha reincorporat per conduir Julia en la onda diàriament.

Durant la seva absència, la subdirectora Carmen Juan s’ha encarregat de comandar el programa de tarda d’Onda Cero.