El proper diumenge es posarà en marxa Rubítv.cat, un videoportal d’informació local que segons els seus impulsors vol complementar la “minsa oferta” existent de mitjans de proximitat a la població vallesana. El nou mitjà, editat per Portal Rubí, és una iniciativa privada de caràcter comercial que es vol finançar amb la publicitat local. L’objectiu final de Rubítv.cat és aconseguir integrar-se en les futures plataformes distribuïdores de televisió via IP.

La plantilla està formada per sis periodistes digitals, entre fixos i col·laboradors, tots ells rubinencs, que compten amb experiència tant en premsa i ràdio municipal com en mitjans com ara la Cadena SER, COMRàdio, Catalunya Ràdio i TV3. La seva voluntat és endegar un projecte de proximitat propi que els permeti “fugir de la precarietat” imperant en el sector.

El portal, dirigit per Aina Miralles, es farà ressò de tota l’actualitat social, econòmica, política, cultural i esportiva de Rubí. A més, la participació ciutadana serà un element “fonamental” del nou mità, motiu pel qual incorporen un seguit de columnistes que representen “l’ampli ventall ideològic” que hi ha a la ciutat.