El consell de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha fet públics els presentadors i espais de televisions autonòmiques que guardonarà en la 15a edició dels seus guardons, els Premis Iris. En la categoria de millor ficció autonòmica, l’entitat ha distingit la telesèrie de dos capítols Tornarem, una coproducció TV3, Brutal Media i TVE protagonitzada per Bea Segura, Oriol Tarrasón i Roger Coma.

La resta de premiats a nivell autonòmic són Tiene arreglo, de Canal Sur, com a millor programa d’entreteniment; Madrid directo, de Telemadrid, millor programa d’actualitat; Aragón noticias 1, d’Aragón TV, en la categoria d’informatiu; Xosé Ramón Gayoso, millor presentador de programes per Luar, de TV Galicia, i Natividad Melendre, millor presentadora d’informatius per CyCLTV noticias 14:30, de Castillya y León Televisión.

Els guardons es lliuraran el proper 25 d’abril al Casino d’Aranjuez, en una gala on també es donaran a conèixer els guanyadors de les 20 categories d’àmbit estatal dels seus finalistes.