Després d’onze anys i 264 números, el periòdic alternatiu L’Accent, que es distribuïa quinzenalment al llarg i ample dels Països Catalans, ha decidit abandonar el paper i preparar-se per a una nova etapa. Mentre aquesta no arriba, la publicació continua al web i a les xarxes socials.

Ara s’inicia un “procés de reflexió” per actualitzar el projecte. Per a la nova etapa, els seus responsables ja apunten que la “prioritat” serà enfortir l’edició digital en totes les seves vessants, malgrat es continuarien editant números especials en paper coincidint amb diades i grans mobilitzacions.

“Pensem que el plantejament que teníem fa dotze anys hui en dia és encara vàlid: l’esquerra independentista i les lluites populars dels Països Catalans continuen necessitant un mitjà de comunicació d’abast nacional tant en continguts com en concepció, políticament compromès, basat en l’anàlisi marxista de la realitat i, alhora, plural i obert tant per recollir les diverses vessants de l’anticapitalisme i de l’independentisme com per facilitar la lectura a la gent no estrictament militant”, apunten en el comiat del paper.