El Movistar Centre de Barcelona acull aquest divendres al matí la cinquena edició del Dia de la Premsa Comarcal. La jornada impulsada per l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal enguany ha programat tres ponències.

La primera, L’univers de la creativitat compartida (10.45 h), anirà a càrrec de Carme Pigem Barceló, del premiat estudi olotí RCR Arquitectes. Tot seguit, la monja dominica contemplativa sor Lucía Caram Padilla oferirà la ponència El ressò local esdevé universal. Comunicació i transparència (11.15 h). Finalment, el cantant i productor televisiu Josep Maria Mainat parlarà d’Una vida de casualitats (11.45 h).

La jornada l’obrirà el president de l’ACPC, Francesc Fàbregas Bonet (10.35 h) i la clourà el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Miquel Gamisans Martín (12.15 h).

L’ACPC va instaurar el Dia de la Premsa Comarcal el 2014 amb l’objectiu de reivindicar un model de comunicació que compta amb més de 160 capçaleres de paper i digitals, que genera 850 llocs de treball a tot el país, i que aposta per continuar creixent tot mantenint el compromís amb la informació de proximitat.