El proper 4 de març, el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma de Mallorca acollirà la Jornada sobre periodisme de proximitat i 2.0, organitzada per l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG). Els objectius de la jornada són avaluar els pros i contres de les 2.0 en el periodisme de proximitat, descriure com s’estructuren les redaccions i les estratègies i rutines de producció d’informació, i explicar com es difonen els continguts en aquest nou escenari.

La jornada comptarà amb la presència de Saül Gordillo, director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN); Enric Vila, professor de la Facultat Blanquerna, escriptor i articulista; Jordi Font, director d’estratègia digital de Grup Nació Digital; Lluís Rovira, de la Revistacambrils.cat; Marcel·lí Pascual, de Viurealspirineus.cat; Bel Llodrà, coordinadora de l’àrea de cibersocietat i cap de projectes de la Fundació IBIT; Antoni Pons Ribas, degà del Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de les Illes Balears, i Gabriel Mercè, president de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca.

L’esdeveniment serà la presentació oficial de l’ACPG a l’arxipèlag, on darrerament ha experimentat un creixement continuat d’associats,. i ja compta amb més de 30 mitjans balears adscrits.