El número 52 de la revista d’excepcions culturals Benzina dedica la seva portada i un extens reportatge al camaleònic actor Marcel Borràs, que actualment presenta Íncubo a La Villarroel. A banda, el periodista David Caño ens parla de l’estrena de la pel·lícula Blog, d’Elena Trapé, i fa un repàs als films realitzats els últims anys amb Barcelona com a teló de fons. La ciutat també és protagonista a Benzina mitjançant el còmic Barcelona TM, la ciutat comtal vista per 33 autors.

En aquest nou número de Benzina, també hi ha una entrevista amb el cantant Dani Flaco; Biel Barnils explica com va forjar el llibre de converses amb Màrius Serra, L’orgia verbal i es donen a conèixer les propostes de l’Associació Comissariat i el seu Priorat Centre d’Art.

Com sempre, els habituals columnistes analitzen l’actualitat cultural catalana des de diferents perspectives: Lolita Bosch, Pablo Ley, Xavier Marcé, Ricard Biel, Lluís Tolosa, Albert Lladó Lluís Cabrera, Daniel Condeminas Lluís-Anton Baulenas, Vicenç Llorca i José Antonio Pilar.