El nou servei de veu Alexa d’Amazon incorporarà continguts de TV3 i Catalunya Ràdio en el seu llançament. Més concretament, oferirà els titulars del Telenotícies vespre, els de Catalunya Informació, la portada de Mònica Terribas i la previsió del temps. Aquests seran els únics continguts disponibles en català en la posada en marxa del servei, segons destaca la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Els usuaris es podran posar al dia de les darreres notícies directament amb la veu, sense necessitat d’escriure o tocar cap pantalla. La manera de conversar amb l’Alexa és a través d’uns altaveus intel·ligents, alguns dels quals tenen pantalla i mostren vídeos. L’usuari demana notícies i el dispositiu les hi ofereix en funció d’una elecció prèvia.

La incorporació a l’estrena de l’Alexa respon a la voluntat de la CCMA d’innovar i ampliar l’accés als continguts de TV3 i Catalunya Ràdio a les noves plataformes tecnològiques. En aquest sentit, la Corporació continuarà treballant per reforçar-hi la seva presència i assegurar que els usuaris poden accedir a continguts audiovisuals en català a les noves plataformes.

Al web de la CCMA s’explica com accedir als continguts de TV3 i Catalunya Ràdio del nou servei Alexa d’Amazon dins l’apartat Com veure’ns i escoltar-nos