El proper 13 de desembre, Ràdio 4 celebrarà 35 anys d’emissions. Una mica més jove és L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, que en té 32 i aquest divendres (21 h) celebra la seva edició número 2.000 en antena.

Per commemorar l’efemèride s’emet l’especial La ràdio és divina, amb la participació de Pepa Fernández (No es un día cualquiera, de Radio 1), SilviaTarragona (Afectos en la noche, de Radio 1) i Xantal Llavina (Directe 4.0, de Ràdio 4), i la companyia Las Divinas. El programa es remetrà diumenge, a la mitja nit, però també estarà disponible en podcast.

L’altra ràdio va néixer la temporada 1979-1980 com un programa dedicat als radioaficionats, però amb el pas dels anys ha esdevingut en un magazine divulgatiu de la cultura audiovisual.

Durant aquestes 2.000 edicions el programa ha actuat com un fòrum obert on s’han presentat les novetats tecnològiques que han anat sorgint; les organitzacions i institucions del sector han explicat les seves activitats, i els professionals han reflexionat sobre la funció de la ràdio i la televisió.