En primer terme: Grau, Barceló i Ritort (foto: AMIC). El president de l’Associació Mitjans d’Informació i Comunicació, Ramon Grau, i el secretari general, Josep Ritort, van reunir-se el passat dimecres amb el vicepresident del Govern de les Illes Balears, Biel Barceló. Durant la trobada van presentar l’AMIC com a organització, a més dels projectes i objectius per als propers dos anys per als mitjans associats, entre els quals els de l’arxipèlag.

En la reunió també hi van ser presents Josep Mallol, secretari general de la Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme; Miquel Àngel Roig, responsable de l’Agència de Turisme Balear, i Joan Oliver, delegat de l’AMIC a les Balears.

Entre els objectius de l’associació, Ramon Grau va explicar que n’hi ha un de prioritari: “Generar utilitats als editors de mitjans de proximitat”. En aquest sentit, va transmetre que l’experiència obtinguda a Catalunya d’impulsar serveis per als mitjans de proximitat pot ser d’interès per als de les Balears.

Al mateix temps, va destacar que l’AMIC té una “gran força” arreu de Catalunya amb mitjans impresos i digitals, i va oferir l’associació com a canal per explicar les Illes Balears i les possibles iniciatives turístiques adreçades als ciutadans de Catalunya i la resta de territoris de parla catalana.