El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acollirà el dimecres 2 de febrer, a les 20.30 h, la Nit de les Revistes, durant la qual l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) lliura els seus premis.

L’acte, que serà presentat pel periodista Xavier Grasset, reunirà unes 350 persones vinculades a l’associació, a més de representants de la classe política i cultural del país.

Durant la vetllada, s’entregaran els guardons a una publicació, una editorial, una nova publicació, una persona, una acció promocional i una acció digital, tots ells triats pel jurat. També es lliuraran els guardons atorgats per votació popular a la millor portada i a la revista més popular. Finalment, es distingirà les revistes que fan 50 anys, les que en fan 25, i el premi especial de la junta a una persona.

El jurat de la 12a edició dels premis està format per Esteve León, de la Diputació de Barcelona, Albert Gonzàlez, director de l’àrea de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Barcelona; Toni Puntí, periodista; Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla; Carme Ferré, historiadora de la comunicació; Rafael Nadal, periodista; Frederic Callís, exvicepresident de l’APPEC; Lluís Costa, coordinador d’estudis de l’Àrea de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, i Lluís Gendrau, president de l’APPEC.