El proper dissabte, l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) estrenarà el projecte Quiosc·cat Mòbil, una nova modalitat en la promoció de revistes patrocinada per Nissan. El projecte té com a objectiu portar les revistes en català per fires i mercats d’arreu de Catalunya per acostar-es a un gran nombre de lectors potencials.

Per dur-ho a terme, s’ha signat un conveni amb Nissan fins al finals del 2011, pel qual la marca de cotxes cedeix una furgoneta per transportar les revistes.

Allà on es desplaci el Quiosc·cat Mòbil, es desplegarà una carpa de 3×3 metres on s’exposaran les revistes, les quals es regalaran per gentilesa del patrocinador a tots els visitants que hi estiguin interessats. A banda, es podran fer subscripcions i comprar exemplars aprofitant els diferents descomptes que normalment es fan al Quiosc·cat.

La primera acció del Quiosc·cat Mòbil tindrà lloc al Saló de l’Automòbil aquest cap de setmana, i posteriorment està previst que visiti la Patum de Berga, la Firagost de Valls i la Fira d’Antiguitats de Vic, entre d’altres.