El consell d’administració de l’Ara ha nomenat com a nou president l’empresari Ferran Rodés (sotspresident d’ISP i Havas), un dels principals accionistes del diari des del seu naixement i president del seu consell editorial. Rodés substitueix Oriol Soler, que havia decidit de deixar el càrrec.

La sortida de Soler implica la venda de les seves accions, les de Cultura 03 (on continua com a president) i les de diferents accionistes a títol individual vinculats al grup; en total, un 24% de l’accionariat de l’Ara.

Les accions han estat adquirides pel mateix diari, i el consell d’administració estudia destinar-ne una part a retribuir l’equip directiu i el de periodistes. A més, la junta de socis ha acordat ampliar el capital per “acompanyar el creixement actual i futur del projecte d’acord amb el pla de negoci”.

Segons han assegurat fonts del rotatiu a Comunicació 21, tots aquests moviments no implicaran canvis en el mitjà multiplataforma i s’apostarà per la continuïtat del projecte tal com està dissenyat actualment.

En un comunicat, la resta de fundadors de l’Ara, els membres del consell d’administració, del consell editorial i l’equip del diari han agraït a Oriol Soler la tasca que ha dut a terme en els primers mesos de vida del mitjà i li han desitjat “molta sort” en els seus projectes futurs.