Després de desembarcar aquest diumenge a les Illes de la mà de dBalears,el diari Ara està treballant en la seva arribada al País Valencià de cara al febrer. Així ho va avançar en la seva columna de diumenge el director del diari, Carles Capdevila, i ho va reiterar un altre article del mitjà un dia després. De moment, però, no ha transcendit en quines condicions es produirà la distribució de l’edició impresa de l’Ara a terres valencianes.

L’anunci, igual que la sortida a les Balears, va arribar en jornada electoral i a pocs dies de celebrar el primer aniversari del diari, que també va aparèixer en dia d’eleccions. Per commemorar l’efemèride, el proper diumenge 27 realitzarà una edició especial de gran format amb el lema “el país que se’n surt” com a fil conductor. En ella regalarà una targeta bescanviable per deu dies de diari imprès gratuït i les claus per accedir als continguts digitals durant un mes.

De cara al primer aniversari, el mitjà multiplataforma també va endegar la campanya Jo sóc de l’Ara, en què els lectors expliquen els motius pels quals s’identifiquen amb el diari. S’hi pot participar a través de la web, de la pàgina de Facebook i de Twitter, amb l’etiqueta #josocdelara.