Aquest dijous, la Plataforma en defensa del Servei Públic de Ràdio i Televisió de Catalunya ha organitzat una trobada entre diferents àmbits de la indústria audiovisual catalana per posar en comú les diferents experiències davant l’impacte de la crisi econòmica en general i del sector en particular. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Arús de Barcelona, de 18.30 a 20.30 h, i comptarà amb la participació de representants de diferents associacions, entitats i sindicats.

La trobada s’estructurarà en tres grans grups temàtics:

  • Realitat professional i laboral en el sector audiovisual en el context de recessió econòmica. Conseqüències de la pujada de l’IVA i de les retallades en els pressupostos destinats a les industries culturals.
  • Les amenaces als mitjans públics de comunicació. La reforma del PP a la Llei de l’audiovisual. Les retallades pressupostàries a la CCMA i la seva influència en l’entorn audiovisual.
  • La reducció de l’espai públic en l’oferta informativa. Més pluralitat o més dependència del poder econòmic? El control polític dels mitjans.