Granollers acull aquest dimecres i dijous la 14a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, que com l’any passat està marcada per la crisi que travessa el sector. Sota el lema Nous models per a nous contextos, l’Audiovisual MAC es presenta com a punt de trobada, intercanvi i reflexió” dels professionals de l’audiovisual de proximitat català.

El certamen proposa dos àmbits d’actuació. En el Pre-MAC (dimecres) s’abordaran nous models a l’hora de concebre, elaborar i distribuir els continguts audiovisuals. Més concretament, els eixos de la primera jornada són l’elaboració de projectes transmèdia; les darreres tendències del mercat del branded content o les formes de monetitzar les estratègies de televisió social, i la conversió a internet.

La jornada MAC (dijous) ofereix als participants sessions especialitzades en la coneixença de models internacionals de comunicació públics. Els grans protagonistes seran els sistemes d’organització, de distribució, de selecció de continguts i de les seves estratègies de promoció.