El proper dissabte 27 de novembre, Hermes Comunicacions publicarà un suplement especial coincidint amb què farà un any que l’editora d’El Punt va comprar el 100% de l’Avui. Les dues capçaleres encartaran el suplement, de 88 pàgines, amb l’objectiu d’explicar l’any de vida de trajectòria conjunta.

Segons ha explicat a Comunicació 21 el director general d’El Punt, Emili Gispert, l’efemèride suposa una bona oportunitat per explicar als lectors “qui som i què estem fent”. Gispert afirma que el grup Hermes es troba en un “punt de partida bo, d’una cursa que ja ha començat”, en referència al panorama comunicatiu català.

Amb tot, el suplement no desvetllarà tots els projectes del grup Hermes de cara al futur. “Tenim moltes coses sobre la taula, però ens reservem el dret d’anar-les explicant”, assegura Gispert.

Sota el títol La força d’un grup, el suplement tindrà a la portada i la contraportada una gran fotografia de família amb més de 300 treballadors d’ambdós diaris, alguns arribats des de Perpinyà, València, Tarragona i Tortosa. La versió web dels diaris penjarà un vídeo amb els millors moments de la trobada de treballadors.