La crisi econòmica s’enduu un altre diari en paper. El grup Vocento ha decidit tancar l’edició impresa del diari Què!, segons asseguren diversos mitjans de fonts de l’empresa. D’aquesta manera es convertirà en el tercer gratuït que tanca després de Metro, el gener del 2009, i ADN, el passat desembre. L’edició digital, però, sembla que continuarà.

De moment, la notícia no és oficial, en espera d’una reunió que la direcció de Vocento ha convocat aquest dijous a la tarda amb la plantilla. Aleshores es preveu saber amb més detall quan serà efectiu el tancament (segons l’Ara, la darrera edició serà divendres), a quants treballadors afectarà, les condicions de les sortides i el futur del web. El gratuït compta amb una plantilla d’una cinquantena de treballadors repartits a les seus de Madrid, Barcelona, València, Màlaga i Sevilla.

Qué! va ser creat el 2005 pel grup Recoletos, i el 2007 el va comprar Vocento per 132 milions d’euros. Tot i que des del seu naixement mai ha generat beneficis, enguany les pèrdues s’han fet encara més grans. Només durant el primer trimestre del 2012 ja ha perdut 1 milió d’euros respecte fa un any, i els ingressos han caigut al voltant dels 2 milions. Els números del segon trimestre han acabat de decidir Vocento.