El passat setembre, la revista Don Balón va deixar de sortir una setmana després de la detenció del seu editor, Rogelio Rengel. Aleshores només es va saber que havia estat imputat per apropiació indeguda, però, ara, ja ha transcendit alguna cosa més. La quantitat desfalcada podria pujar a uns 5 milions d’euros i la víctima seria Luis del Olmo, segons informa Economia Digital.

Rengel, que era l’home de confiança i administrador de diversos negocis del radiofonista des de finals dels anys 90, hauria desviat diners mitjançant operacions bancàries cap a comptes d’empreses seves. A l’agost, es van advertir els moviments irregulars entre comptes, i Del Olmo va denunciar l’editor de Don Balón. Segons fonts judicials citades per Economia Digital, aquest hauria confessat els fets quan va ser detingut.

Actualment, Rengel, que va acabar tancant definitivament Don Balón, està en llibertat amb càrrecs. El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 17 de Barcelona així ho va decidir després de prendre-li declaració durant dos dies, al tenir en compte la seva edat (70 anys) i l’arrelament familiar.

La investigació, que continua oberta, apunta a què hi hauria terceres persones implicades. Per altra banda, la quantitat desviada es fa difícil de quantificar per la llarga relació de Rogelio Rengel amb Luis del Olmo, i podria ser superior a la inicialment estimada de 5 milions.