Globus Comunicación, editora de revistes de salut, bellesa, hàbitat i decoració, ha superat el concurs de creditors en què es va declarar voluntàriament el febrer del 2012. Així ho ha resolt el Jutjat Mercantil número 10 de Madrid després que el 57% dels creditors hagi acceptat la proposta de reduir el deute un 50% i amortitzar-lo en cinc anys, segons informa el seu president, Alfredo Marrón, en declaracions a l’Associació de la Premsa de Madrid (APM).

Globus Comunicación mantindrà les 19 capçaleres que edita (tres de les quals llançades durant el concurs) així com l’actual plantilla, formada per 38 treballadors. De 2008 a gener del 2010, quan va tancar set capçaleres, l’empresa va acomiadar 48 treballadors, i de finals del 2012 a febrer del 2013 en va fer fora 19 més.

Actualment, l’editora deu entre tres i sis nòmines als treballadors, segons reconeix el seu president. Primer cobraran la part del Fons de Garantia Salarial, i després l’empresa negociarà el deute pendent, segons afirma Marrón a l’APM.